2010. február 10., szerda

Christopher Nolan besegít a következő Superman film előkészületeibe

A Deadline Hollywood tájékoztatása szerint a Warner Bros. felkérte Christopher Nolant, hogy „mentorként” legyen segítségükre egy új Superman mozi megtervezésében.

Természetesen a stúdió elsősorban a Batman filmekkel elért sikerei miatt szemelte ki magának Nolant, és bíznak benne, hogy a következő Superman mozi is hasonlóan színvonalas alkotás lesz. További hír az is, hogy az új film nem a 2006-os Superman visszatér folytatása lesz, hanem egy teljesen új oldaláról fogják bemutatni benne a karaktert. Sőt, egy belső munkatárs tájékoztatása szerint még az sem elképzelhetetlen, hogy a 2006-os film rendezője, Bryan Singer, és címszereplője, Brendon Routh is visszatérnek:

Azt mondták, hogy még Bryan és Brandon neve sem került ki teljesen a projektből, de még nem hozták meg a végleges döntést ez ügyben. Jon Peters producer már jó ideje szeretne hozzálátni a filmhez, de a stúdió egyelőre egy jó forgatókönyvre vár.

Egy másik munkatárs a következőket mondta:

Azt tudjuk, hogy mit nem akarunk csinálni, de azt még nem tudjuk, hogy mit akarunk. Sokat tanultunk az előző részből, és ezúttal szeretnénk még jobban csinálni a dolgokat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból