2010. február 15., hétfő

De gyorsak ezek a lányok!

Damian Jones és Noel Clarke színész-rendező-forgatókönyvíró ismét együtt fognak dolgozni, méghozzá a Fast Girls (Gyors lányok) című filmen, mely egy sportfilm lesz, a Rocky- mozik szellemében. A bemutatót a 2012-es londoni olimpia idejére tervezik.
A szkriptet Clarke írja, és lehetséges, hogy a rendezői teendőket is magára vállalja. A film története egy csapat londoni atlétalányról szól, akik mindent megtesznek, hogy képviselhessék országukat az olimpián.
Damian Jonesnak viszont ez sem elég, ugyanis még három filmet is tervez. Az első egy Margaret Thatcher életrajzi film, melyen Abi Morgan forgatókönyvíróval dolgozik. A történet első sorban arra fog koncentrálni, hogyan hozta meg az elnök asszony az Argentína elleni háború döntését.
A másik egy igazi szabad szájú, utcai vígjáték lesz, a The Weekend (A hétvége) a brit komikus, Kojo főszereplésével. A film a London közelében lévő Hackney utcáira kalauzol majd el minket.
A harmadik projekt pedig egy Jane Austen történeten alapuló fekete vígjáték, a Belle and Bette lesz, melynek forgatókönyvén Misan Sagay dolgozik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból