2010. február 18., csütörtök

Eli Roth filmtervei

Eli Roth jelenleg épp a Kabinláz vágatlan, rendezői BluRay kiadásának promóciós körútján vesz részt, azonban a MovieWebnek adott interjújában három készülőben lévő filmjéről is beszélt.

Az első az Endangered Species (Veszélyeztetett fajok) című thriller lesz, melyről egyelőre semmi konkrétumot nem árult el, csak annyit tudni, hogy a forgatókönyvet is ő írta, és egy nagyszabású projekt lesz.

A második mozi a Thanksgiving (Hálaadás) lesz, mely a Grindhouse című filmhez forgatott trailerének egészestés változata lesz. Ennek is ő írta a forgatókönyvét.

A harmadik projekt George Burns nagysikerű Öreg rókák nem vén rókák (Going in Style) című vígjátékának a remake-je lenne, melyet Quentin Tarantinóval készül elkészíteni. Azonban egyelőre erről még csak viccelődve beszélgettek, mert Eli csak úgy 50-60 év múlva szeretne nekilátni a munkálatoknak, hogy majd az emberek azt mondhassák, hogy „két ilyen nagy múltú karrierrel rendelkező ember így lerombolta a hírnevét, csak azért, hogy néhány meztelen nőt láthassanak.”

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból