2010. február 8., hétfő

Jön a Mr. és Mrs. Smith reboot?

Ha hihetünk a legújabb híreknek, a Fox hamarosan Mr. és Mrs. Smith remake-et fog készíteni. Minderről a Vulture nevű weboldal számolt be, akik azt is megírták, hogy a filmnek Mr. és Mrs. Jones lenne a címe.

Az eredeti film még 2005-ben készült el Angelina Jolie és Brad Pitt főszereplésével, akik egy házaspárt alakítottak a filmben, és titokban mindketten egy-egy rivális bérgyilkos szervezet tagjai, és a következő megbízásuk éppen az, hogy egymással végezzenek. A remake története pedig egy fiatalabb párról szólna, akiknek miután elvégzik a képzésüket férjnek és feleségnek kell kiadniuk magukat.

A film producere Akiva Goldsman lesz. Az első résszel ellentétben viszont ezúttal sokkal kevesebb pénzből is kijöhetnek majd, mivel a tervek szerint fiatal, kevéssé ismert színészek játszanák a főszerepeket.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csak tudnám minek??? Az jó volt, mai szemmel is jó film! Max akkor jöhet ha Angelina benne lesz :D

Luke írta...

Annyira jó azért szerintem nem volt, de Angelinával nem volt gond benne, az tény.:D De szerintem ebben nem lesz benne, biztos Taylor Lautner lesz majd Mr. Jones, és akkor Mrs. Jones gyakorlatilag már bárki lehet, mert meglesz a bevétel.:D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból