2010. február 10., szerda

Rhett Reese és Paul Wernick a Zombieland 2-ről és a Deadpoolról

A tavalyi nagysikerű zombis film két forgatókönyvírója az MTV Movies Blognak adott interjúban osztott meg velünk néhány új információt a készülő második résszel kapcsolatban.  Paul a következőket mondta:

Ragaszkodunk a tökéletlen családunkhoz, de szeretnénk új karaktereket is bemutatni.
Rhett Reese megerősítette, hogy a film 3D-s lesz:
Egész biztos, hogy lesz második rész, és egész biztos, hogy 3D-s lesz. Most már csak az a kérdés, hogy miről fog szólni. Nem az a gond, hogy nincs ötletünk, sőt, túl sok ötletünk is van.

Paul ehhez a következőket fűzte hozzá:
Szem előtt tartjuk, hogy 3D-s lesz a film, így ehhez próbáljuk igazítani a történetet is, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a technológiából.

Wernick arra is reagált, hogy lesz-e szerelmi kapcsolata Woody Harrelson karakterének, Tallahasse-nek:
Még nem döntöttük el, de szép lenne, ha valamilyen szerelmi kalandba bonyolódna.

Az írópáros ráadásul időközben egy szuperhős film, a Deadpool forgatókönyvén is dolgozik, de mint mondják, még csak a kezdeti stádiumban járnak, de nagyon odavannak a karakterért és a képregényért. 
 
Rhett Reese pedig a címszereplőt megformáló Ryan Reyndolsról is mondott pár szót:
Az a nagyszerű Ryanben, hogy hosszú évek óta rajong Deadpoolért, együtt él, együtt lélegzik a karakterrel. Számunkra még egy kicsit új Deadpool világa, bár igyekeztünk utánanézni a dolgoknak. Ha valami olyat írunk, ami nem passzol a karakterhez, vagy nem illik bele a világába, Ryan azonnal jelzi.

Véleményem: Zombieland, mint kiderült, tetszett! Meglátjuk, mit sütnek ki a második rész keretein belül. Deadpool pedig abszolút várós!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból