2010. március 3., szerda

Breck Eisner a Flash Gordonról

Breck Eisner a Flash Gordonról

A The Crazies rendezője, Breck Eisner a minap adott interjút a Movieline-nak és a Heat Visionnek is, és ezekben beszélt következő filmtervéről, a Flash Gordon remake-jéről is. A karakter története egyébként egészen az 1930-as évekig nyúlik vissza, ekkor jelent meg először képregényformájában Alex Raymond jóvoltából. Második virágkorát pedig 1980-ban élte, amikor elkészült a mozifilm Sam Jonesszal a főszerepben. Eisner a következőket nyilatkozta a készülő filmről:

Matt Sazama és Burk Sharpless jelenleg is dolgoznak a szkripten. Most készül a második vázlata. 1-2 hónap múlva már meg is kaphatják a stúdió vezetői is. Már nagyon izgatott vagyok, de ez egy nagyszabású film, így tovább tartanak a munkálatok.

Már évek óta tervezem a Flash Gordont, valóságos szenvedélyem ez a projekt. Az írók remek munkát végeznek, biztosra veszem, hogy nagyszerű lesz a forgatókönyv. A film nem lesz sem az 1980-as film, sem az ’50-es évekbeli sorozat remake-je, hanem az eredeti képregény alapján fog készülni, átdolgozva a mostani képregény rajongók igényeinek megfelelően. Egy nagyon dinamikus és kemény akció-kalandfilm lesz, ami ugyanakkor nagyon karakterközpontú is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból