2010. március 11., csütörtök

Clint Eastwood J. Edgar Hoover életrajzi filmet tervez

Clint Eastwood J. Edgar Hoover életrajzi filmet tervezA  The Hollywood Reporter tájékoztatása szerint Clint Eastwood az FBI alapítójáról, és korábbi vezetőjéről, J. Edgar Hooverről készül életrajzi filmet forgatni.
A Universal semmit nem szeretne a véletlenre bízni, ezért a forgatókönyv megírására is egy igen jól csengő nevet, a Milket is jegyző Dustin Lance Blacket kérték fel. A produceri teendőket pedig Brian Grazer végzi. Könnyen lehet viszont, hogy a film átkerül majd a Warner Bros.-hoz, ugyanis Eastwood Malpaso nevű vállalata velük áll szerződésben.
Hoover (akit tavaly a Közellenségek című filmben is láthattunk, Christian Bale alakításában) 1935-ben alapította az FBI-t, és egészen 1972-es haláláig irányította. Egyes híresztelések szerint azért alapította meg a nyomozóirodát, hogy fejes politikusok, és más befolyásos emberek után kémkedhessen. Sőt, olyan hírek is napvilágot láttak, hogy homoszexuális volt, és gyakran hordott női ruhákat.
Véleményem: hát ezzel aztán kőkeményen felcsigáztak! Mivel rajongok a szóban forgó korért, így nem kérdés, hogy a tavalyi Közellenségek is nagy kedvenc, amiről még nem esett szó az oldalon, így lehet, hogy két moziban nézés után megnézem harmadjára itthon is.

2 megjegyzés:

Luke írta...

Már esett róla szó: http://lukelike.blogspot.com/2009/07/kozellensegek.html
De azért nyugodtan írj majd róla.:)

függő írta...

Igazad van, ezt benéztem... :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból