2010. március 20., szombat

Érkezik az Aki bújt, aki nem 3

Érkezik az Aki bújt, aki nem 3

Már majdnem hét éve, hogy megjelent az Aki bújt, aki nem (Jeepers Creepers) második része, azonban úgy tűnik, végre sínen van a Jeepers Creepers 3 is, legalábbis Ray Wise, aki az eddigi mindkét filmben szerepelt erről számolt be.

Elkészült az Aki bújt, aki nem 3 forgatókönyve, most az előkészületeket tervezgetik. Remélem, 2-3 hónap múlva kitűzik a forgatás kezdésének dátumát. Az MGM nagyon szeretné megcsinálni a filmet, és már csak a szükséges összeg utolsó részét kell beszerezniük, szerintem pár hónap, és meglesz.

Ray azt is elmondta, hogy a film egészen pontosan a második rész zárójelenetétől fog folytatódni.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Remélem, hogy jó lesz a harmadik része is, és nagyon biztos is vagyok benne, mert már elolvastam a tartalmát, és nagyon örülök, hogy az előző szereplők is újra benne lesznek...

Szurkolok!!:D
Egy lány :D:D

Unknown írta...

én is nagyon remélem hogy jó lesz mind2 rész b*szott jó volt.
mint olvastam pénzhiány miatt késlekednek,de ez várható is egy olyan sorozat 3. részénél amire 7 évnél is tovább kell várni

Unknown írta...

ha vki szeretne több infot szolgáltatni nekem kérem a pinkytrsh@gmail.com-ra írjon

Unknown írta...

még csak csak most ébredek rá 7 éve vetítették a 2. részt akkor mennyi is vok...
26 bazze..

Névtelen írta...

Alig várom már a 3.részt ki baszottul várom már hajjráá !!!!!!!!!!

Névtelen írta...

Hol ovastátok a 3. Rész történetét? Szerintem szarabb lessz a 2. Résznél az ien horror filmeket mindig elbasszák, jó lenne ha a riddick és a Fűrész rendezője is bele avatkozna a film el készítésébe meg a történet be mert akkor biztos jobb lenne az 1- 2 résznél és akkor jöhetne aki bújt aki nem 4,5,6. Is, azért jó lenne ha Jövő január 1-én már szinkronosan játszanák a Magyar mozikban.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból