2010. március 9., kedd

Értékelés: Hova lettek Morganék? (Did You Hear About the Morgans?)

Hová lettek Morganék

Morganék kapcsolata nem épp a legrózsásabb időszakot éli, mindenképpen el szeretnének tűnni valahová az Isten háta mögé. Ugyanis egy gyilkosság szemtanújává válnak, így az ügyészség a tanúvédelmi program keretein belül egy békés kisvároskába, Vyomingba küldi őket. Itt kénytelenek a helyi sheriff rokonainak kiadni magukat, ráadásul még boldognak tűnő párnak is kell látszaniuk. Manhattanből kiköltözve a „pusztába” eleinte még hiányzik is a nagyvárosi nyüzsgés, ám mikor kezdenek beleszokni a nyugis életbe, mégis valahogy rájuk talál a gyilkos.

A poszter valamiért tetszős volt, részben emiatt ültem le elé, és mert volt benne némi bizodalmam, hogy Sarah Jessica Parkerben nem fogok csalódni, de ő is inkább a Szex és New Yorkba való. Semmi újat, és egyedit nem tudott mutatni, kiszámíthatóra sikerül elejétől a végéig, és ez egyaránt igaz a színészi játékára is. A rendező Marc Lawrence, vagyis a Zene és szöveg rendezője, aki újra együtt munkálkodott Hugh Granttel, aki nem tudom mit mutatott az előbb említett filmben, de itt nem sokat, így ezek után esélyt sem adok neki.

Úgy túlzottan sok karaktert nem is pocsékolnék rá, bár akinek tetszenek a romantikus vígjátékok, és ez nem azt jelenti, hogy nekem nem, azoknak egy közepes szórakozást nyújthat, de semmi többet. Abszolút egyszer, vagy egyszer sem nézős. 10/4 pontot ért el, egy fabatkával sem többet.

1 megjegyzés:

Petrus írta...

egyszer meg lehetett nézni :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból