2010. március 23., kedd

Juno Temple nem unatkozik

Juno Temple nem unatkozik

A The Hollywood Reporter tájékoztatása szerint a 21 éves színésznő mindjárt három filmhez is leszerződött, melyek a következők lennének:

Dirty Girl (Mocskos lány): A dramedy-ben ő játszhatja a főszerepet, egy igazi gimis ribancot, aki titkoltan meleg osztálytársával együtt lelécel, hogy eljusson Oklahomából Kaliforniába, ahol találkozhat ismeretlen apjával. A filmben Milla Jovovich, William H. Macy, Dwight Yoakam és Mary Steenburgen is feltűnnek, a rendezői székben pedig Abe Sylvia fog beleülni, aki saját forgatókönyvét viszi vászonra.

Goodnight Moon (Jó éjt Hold): A filmet saját forgatókönyve alapján Elgin James rendezi, és Juno mellett Anna Sophia Robb is csatlakozott a stábhoz. A történet két lányról szól, akik nagy bajba kerülnek, miután ellógnak Los Angelesbe. A forgatás a jövő hónapban kezdődik.

Jack & Diane: Két lány szerelméről szóló történet, akik közül az egyik időnként átalakul vérfarkassá, hogy ezzel is kifejezze szerelmét és vágyait. A filmet Bradley Rust Gray fogja rendezni saját forgatókönyve alapján.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy gondolom ennek a csajnak még nagy jövője lesz (:

függő írta...

Jól gondolod ;)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból