2010. március 31., szerda

Kaley Cuoco az I Hopban

20030412_zzh_w38_843.jpg

Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat Penny-je csatlakozott az élőszereplős és animációs részeket is tartalmazó I Hop stábjához, melyet az Illumination Entertainment és a Universal közösen hoznak tető alá.

A Tim Hill rendezésében készülő mozi egy munkanélküli lógós (James Marsden) történetét meséli el, aki véletlenül megsebesíti a Húsvéti Nyuszi (eredeti hangja Russell Brand) fiát, és így neki kell átvennie a helyét.

Kaley a főhős húgát fogja játszani, aki felajánlja link bátyjának, hogy költözzön hozzá, azonban hamarosan ő is az őrült kavarodás részesévé válik.

Kaley ráadásul egy másik filmhez is leszerződött, méghozzá Harry Thomason indie drámájához, a The Last Ride-hoz. A filmben Hank Williams Jr. (Henry Thomas) countryénekes utolsó napjait mutatja be, aki felfogad egy fiatalembert, hogy vigye őt el kocsijával Alabamából az ohioi Cantonba, egy újévi koncertre. Kaley egy benzinkút tulajdonosát fogja alakítani, akivel útjuk során találkozik a duó, és ő ad nekik útbaigazítást, illetve egy kisebb kapcsolat is kialakul közte és a fiatalember között.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból