2010. március 17., szerda

Sigourney Weaver is vámpírnak áll

Sigourney Weaver is vámpírnak áll

Sigourney Weaver egy vámpírkirálynőt fog alakítani az Amy Heckerling rendezésében készülő Vamps című filmben, melyben Alicia Silverstone és Krysten Ritter is jelen lesznek.

Sigourney karakterét Ciccerusnak hívják, és ő változtatja át a másik két lányt vámpírrá. A forgatás április végén veszi kezdetét.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

És akkor ez így egy poszt? Nem erőltetitek meg magatokat, hogy többet írjatok. Hát ez így elég gyér. 5 perc alatt végig lehet pörgetni 6 oldalt vagy többet. Fogalmazzatok légyszi, mert ez így kb egy normál poszt ötöde. Aztán meg majd gondolom veregetitek szülinapkor a vállatokat, hogy megírtatok hatmillió hírt. Csak úgy délután kipróbáltam, fél óra alatt 15 hírt hoztam össze külföldi oldalakról ezzel a hozzáállással. Kapjátok össze magatokat.

függő írta...

Köszönjük, gyere máskor is. Jóéjt!

Névtelen írta...

Jaaaaj de jó neked :) Hol az a 15 hír fél óra alatt? Hagy lássam már kérlek! Taníts mester! Nem tudom ide mit tudnál többet írni? "Gyorsan" gugliztam és nem írnak sehol sem többet a hírrel kapcsolatban!

függő írta...

Ő biztos kiegészíti kénye-kedve szerint, meg megnéznélek Kedves névtelen úr, hogy minden nap több hónapon keresztül napi 15 hírt, félóra alatt hogy hoznál össze :) tényleg nem ér ennyit, tudjuk, hogy most nincs is miről beszélni.
Ja, meg az is mekkora rossz már, hogy csak filmekkel kapcsolatban írunk, nem?

pancakespeedy írta...

Kedves névtelen, szerinted az jobb lenne ha egy posztnál lenne 48 barokkos körmondat és a lényeget kettő tartalmazná?!
Nagyon is jó, hogy vannak friss, lényegretörő rövidhírek.

Luke írta...

Köszi szépen, Pancake! :)

Névtelen írta...

Úgy látom 3-0 kedves névtelen! Imádom a névtelen hozzászólókat :)

Luke írta...

Ha már ennyi komment született ehhez a hírhez, írok magáról a hírről is.:D Szerintem jó lesz, legalábbis én várom, már csak Alicia és Krysten miatt is, meg mert szeretem a vámpíros dolgokat.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból