2010. április 7., szerda

Alex Heineman a Sherlock Holmes 2-ről és más filmekről is

Alex Heineman a Sherlock Holmes 2-ről és más filmekről is

Alex Heineman egyike a legismertebb, és legelismertebb producereknek, nem csoda hát, hogy a közeljövőben is igazán jónak ígérkező alkotások stáblistáján láthatjuk viszont a nevét, melyekről a Movieweb.com munkatársának beszélt bővebben.

Az Unknown White Male (Ismeretlen fehér férfi) című filmről elárulta, hogy a napokban fejezték be a forgatást. A főbb szerepekben olyan nagyságokat láthatunk, mint Frank Langella, Liam Neeson, Diane Kruger és January Jones. A film a tervek szerint még valamikor idén a mozikba kerül.

A Silver Picturesszel két filmet is terveznek, a Logan’s Runt (Logan futása) és a Hot Wheelst, amelyekkel bár nagyon szívesen foglalkoznának, de egyelőre parkoló pályára kerülnek a Sherlock Holmes 2 miatt. A Hot Wheelsről még annyit elárult, hogy természetesen a ’80-as években népszerűvé vált játékautók fogják képezni a film alapját, és mint mondta, épp ezért lesz nehéz jól megcsinálniuk, mert autós és játékokon alapuló filmekkel tele a padlás, és szeretnék, ha a film másmilyen lenne, mint a Halálos iramban franchise, a Transformers mozik és a Speed Racer - Totál turbó.

A Logan futásával kapcsolatban még annyit érdemes tudni, hogy az 1976-os azonos című alkotás remake-je lesz, mely azonban Heineman szerint nagyon sok mindenben eltért az alapjául szolgáló regénytől, így ők arra törekednek majd, hogy minél jobban sikerüljön visszaadniuk a könyv hangulatát és történéseit.

Pontos bemutatási dátumok még nincsenek, a Logan futása és a Sherlock Holmes 2 valószínűleg 2012-ben fog bemutatkozni a filmszínházak vásznain.

Véleményem: mint olvastátok, nekem az első rész totál bejövős volt, képi és minden más világra lebontva is, úgyhogy tőlem aztán száguldhat a folytatás a mozik felé, csak legyen az is ilyen profin kivitelezett, és akkor nem lesz itt gond.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból