2010. április 2., péntek

A Contagion részletei

A Contagion részletei

Már korábban is esett szó a blogon Steven Soderbergh készülő új filmjéről, melyben igazi sztárparádé várható, most pedig a történetről is megtudhatunk egy-két dolgot a The Playlist weboldal jóvoltából.

A film elején Beth Emhoffot (Gwyneth Paltrow) láthatjuk, aki épp egy üzleti útról repül haza egy hongkongi kaszinó alkalmazottja, Li Fai, és egy ukrán szupermodell, Irina Modelskova társaságában. Hirtelen mindhármukon titokzatos kór lesz úrrá, melynek hatására főleg Li Fai kerül különösen rossz állapotba, ugyanis hallucinációja közben Hongkong nem éppen békés utcáin találja magát. Thomasnak (Matt Damon), Beth férjének mindent meg kell tennie, hogy segítsen egyre rosszabb állapotba kerül feleségén, és nevelt fián.

A vírus szép lassan terjedni kezd, először csak Minnesotában, majd az iskolákban is, és várhatóan Hálaadáskor tetőzne be igazán a sok utazásnak köszönhetően, és az egész világot behálózná.

A már fentebb említett sztárok mellett a Laurence Fishburne, Marion Cotillard, Kate Winslet és Jude Law is feltűnnek a filmben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból