2010. április 28., szerda

Csizmás Kandúr szexi spanyol akcentussal nyomja

Csizmás Kandúr szexi spanyol akcentussal nyomja Talán életében először büszke arra Antonio Banderas, hogy hiába beszél tökéletesen angolul, egy kis spanyol akcentusa azért megmaradt. Javában folynak a Csizmás, a Kandúr (Puss in Boots) című animációs film munkálatai, és Banderas kölcsönzi hangját a délceg macskának, aki a Shrek-filmek egyik legnépszerűbb karaktereként érdemelte ki, hogy önálló produkciót kapjon. – A stáb azt mondja, nagyon szexi, hogy Csizmás Kandúrnak spanyol akcentusa van – büszkélkedik Banderas. – Eleve amolyan hidalgószerű figura, kardja van meg hetyke kis kalapja, és egy kicsit kilóg a környezetéből, ezért direkt jó, hogy nyelvileg is különbözik mindenkitől.
Banderas egyébként nincs egyedül a filmben az akcentusával, mert Don Csizmás nagy szerelmét, Cicust (Kitty) Salma Hayek „alakítja”, aki szintén spanyol beütéssel szólal meg angolul.
A Csizmás, a Kandúr eredettörténet lesz, vagyis azt meséli el, árvaházban nevelkedett hősünk hogyan cseperedett kardcsörtető macskává, és milyen események vezettek odáig, hogy találkozott Shrekkel és barátaival.
A kandúr jövő ősszel érkezik a mozikba, de addig sem kell nélkülöznünk Shrek világát, mert hamarosan itt az ogre negyedik kalandja, a Shrek a vége, fuss el véle, természetesen három dimenzióban.
(Shrek Forever After 3D – hazai bemutató: 2010. július 8.)
(Puss in Boots – hazai bemutató: 2011. november)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból