2010. április 17., szombat

Ha Michiganben jártok…

Ha Michiganben jártok

Akkor érdemes lesz benézni néhány film forgatására, ugyanis hamarosan „odaköltözik” a Sikoly 4, a Real Steel, az A Very Harold and Kumar Christmas, a Savlatioun Boulevard és a Vamps stábja is.

A Sikoly 4 (Scream 4) forgatása valamikor június közepén kezdődik, elsősorban Ann Arbor környékén, a film bemutatója pedig 2011. április 15-én lesz.

Szintén júniustól fog forogni a Real Steel is, melyben az eddig elsősorban vígjátékairól ismert Shawn Levy ezúttal messzire elkanyarodik a zsánertől, és Hugh Jackmant fogja rendezni ebben a jövőben játszódó filmben, mely 2011. november 18-án kerül a mozikba.

Azt még egyelőre nem tudni, az A Very Harold and Kumar Christmas forgatása mikor kezdődik, de a tervek szerint még idén mozikba kerül a film, így könnyen lehet, hogy a Kalandférgek kezdenek el először forgatni.

A Salvation Boulevard forgatása májusban kezdődik Pierce Brosnan, Ed Harris, Jennifer Connelly és Greg Kinnear főszereplésével, de jelen állás szerint csak 2012-ben kerül a mozikba.

Sigourney Weaver, Krysten Ritter és Alicia Silverstone szintén júniustól vedlenek át vámpírrá a Vamps című moziban, mely ezek ellenére is elsősorban romantikus vígjáték lesz, amit valamikor jövőre láthatunk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból