2010. április 28., szerda

Helyzetjelentés a Universaltól

Helyzetjelentés a Universaltól1A Universal bejelentette néhány filmjének premierdátumát, köztük olyanokét is, melyeket egyszer már kitűztek, de most csúsztatják őket. Íme:
The Adjustment Bureau Matt Damon és Emily Blunt nevével fémjelzett alkotás július 30-ról csúszik át szeptember 17-re. Bővebb infó itt.
Charlie St. Cloud: Zac Efron rajongói viszont örülhetnek, hogy Matt Damon filmje csúszik, ugyanis Zac filmje ennek köszönhetően került át október 15-ről július 30-ra.
Your Highness: a Danny McBride, James Franco, Zooey Deschanel és Natalie Portman nevével fémjelzett középkori vígjáték október 1-jéről csúszik át egészen 2011. április 8-ra. Bővebb infó itt.
Cheaters: Vince Vaughn, Kevin James és Winona Ryder bohóckodásának még nem volt kitűzve dátuma, de most már tudjuk, hogy 2011. január 14-én érkezik a mozikba a vígjáték. Bővebb infó itt.
The Night Chronicles: Devil: a filmről egyelőre csak annyit tudni, hogy egy M. Night Shyamalan ötlete alapján készülő természetfeletti thriller lesz, melynek középpontjában egy gyilkossági nyomozó karaktere áll. A bemutató dátumát 2011. február 11-re tűzték ki.
Sanctum 3D: a James Cameron producerkedése mellett készülő film 2011. március 4-én érkezik. A történetben egy csapat víz alatti expedícióját ismerhetünk meg, akik felfedezik a Föld legnagyobb, legszebb és legkevésbé megközelíthető barlangrendszerét. Amikor egy trópusi viharnak köszönhetően a barlang mélyén rekednek, meg kell küzdeniük a dühöngő vízzel, a halálos tereppel és a csúszómászók okozta pánikkal, majd kiutat kell találniuk a tenger mélyéről.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból