2010. április 26., hétfő

Justin Theroux a Vasember 3-ról és A bosszúállókról

Justin Theroux a Vasember 3-ról és A bosszúállókról

Justin Theroux színészként kezdte pályafutását, de mostanában forgatókönyvei révén is nagy népszerűségnek örvend, hiszen ő hozta össze a Trópusi vihar, és részben a Vasember 2 szkriptjét is. A Movieweb.com a harmadik résszel és A bosszúállókkal (The Avengers) kapcsolatban kérdezte őt.

A Vasember 3-ról annyit mondott, hogy elképzelhető, hogy megjelenik benne Tony Stark ősi ellensége, a Mandarin, de nem biztos benne, mivel ez egy nagyon hosszú történet lenne, így lehetséges, hogy nem láthatjuk a karaktert a következő filmben sem.

Azt sem tudni, mikor lesz egyáltalán harmadik rész, mivel jelenleg mindenki A bosszúállókkal van elfoglalva, melyben Justin nem fog részt venni, bár elárulta, hogy szívesen alakítaná Sólyomszem (Hawkeye) karakterét.

4 megjegyzés:

JoeBa írta...

Akkor ezek szerint nem is mondott semmi újat. Tehát az info hasznavehetetlen. Nem kellene először elolvasni, mielőtt kirakjátok? Szerintem elég sok fölös cucc van az oldalon, az embert elkedvteleníti. :(

JoeBa írta...

Légyszi inkább töröld a hozzászólásom, ennek sem volt semmi értelme, kösz. Inkább rontom a levegőt máshol.

függő írta...

Egyedül dolgozok már pár hete, és nálam mindkét film a kedvencek között van, így elég sok kis hírt is szállítok velük kapcsolatban, biztos van még más is, akit érdekel :) és persze olyan is, akit nem.

Crash írta...

"Inkább rontom a levegőt máshol. "
Ez 1 jó 5let tőled JoeBa :D:D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból