2010. április 7., szerda

Kat Dennings a filmjeiről

Kat Dennings a filmjeiről

Kat nem unatkozik mostanában, hiszen 13-án jelenik meg Amerikában DVD-n a Defendor című film, melyben Woody Harrelsonnal játszott együtt, jelenleg pedig a Thor forgatásán vesz részt, de más dolgokra is készül, mindezekről a Movieweb.comnak mesélt bővebben.

A Thorral kapcsolatban elmondta, hogy már három hete Új-Mexikóban van, a forgatás helyszínén, és még további három hétig marad ott. Kat határozottan cáfolta a korábban felröppenő híreket, miszerint komoly feszültségek alakultak ki a forgatás során, elsősorban Anthony Hopkins részéről, aki pedig egyébként is híresen béketűrő ember hírében áll, és ezt Kat is megerősítette, tehát egyik ilyen hír sem igaz. Elmondta továbbá, hogy Kenneth Branagh elképesztő módon figyel a legapróbb részletekre is, Chris Hemsworth-nél jobb színészt pedig nem is választhattak volna a címszerepre.

A Daydream Nationben egy olyan lányt játszik, aki két meglehetősen különböző típusú férfi között őrlődik, és mint mondta a forgatás nagyon különleges élmény volt, teli nagyon intenzív, érzelmes és vicces pillanatokkal, valamint már ő is alig várja, hogy láthassa a film végső változatát. Ugyanakkor még ő sem tudja, mikor kerül bemutatásra az alkotás, de reméli, hogy legkésőbb jövőre láthatjuk a filmet.

A Thor utánra egyelőre nincsenek színészi tervei, ugyanakkor elmondta, hogy nagyon szívesen kipróbálná magát rendezőként, de még egyelőre nem tudja, hogy össze fog-e jönni vagy nem, de nagyon szeretné.

Véleményem: egy biztos, a bájos színésznő nem unatkozik! A Thornak tipikus kasszasiker szaga van, tehát nem is kérdés, hogy furdal a kíváncsiság, a másik kettő pedig majd DVD-n válik érdekessé számomra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból