2010. április 28., szerda

Leterrier nélkül folytatódik A titánok harca

CLASH OF THE TITANSA Warner Bros. és a Legendary Pictures 2012 tavaszán szeretné a mozikba küldeni A titánok harca 2-t (Clash of the Titans Sequel), melyben Sam Worthington, és az első rész minden további túlélő karaktere is vissza fog térni, akárcsak a forgatókönyvíró, Greg Berlanti.
Azonban az már biztos, hogy a második részt nem Louis Leterrier fogja rendezni, de executive producerként így is jelen lesz a munkálatoknál.
A 2008-as Utazás a Föld középpontja felé című filmnek is tervben van a folytatása, Brendan Fraser azonban nem szeretné Eric Brevig rendező nélkül elkészíteni a filmet, csakhogy ő jelenleg a Maci Laci (Yogi Bear) munkálataival van elfoglalva. Mivel a New Line jövő ősszel szeretné mozikba küldeni a filmet, új rendezőt keresnek, és jelenleg a Kutyák és macskák 2 (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore) direktora, Brad Peyton a legesélyesebb a szerepre, és ha így Brendan nem vállalná a főszerepet, a történetet Josh Hutcherson karaktere köré építenék fel, aki az első részben Fraser fiát játszotta.
Véleményem: először mikor olvastam, mondom ugye csak viccelnek? Hát nem úgy tűnik, és szerintem nem vagyok egyedül az első rész nemtetszésével, viszont annyi pozitív a dologban, hogy az új rendezővel úgymond új reménysugár látszik fényelleni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból