2010. május 4., kedd

3D-ben érkezik a Rémálom az Elm utcában folytatása?

3D-ben érkezik a Rémálom az Elm utcában folytatása

Bár még csak pénteken mutatkozott be az amerikai mozikban a Rémálom az Elm utcában remake-je, és az első hétvége $32,2 milliós bevétele után nem meglepő, hogy máris a folytatást tervezgetik az alkotók. A The Wrap weboldal a Warner egyik elnökét, Dan Fellmant kereste fel egy rövid interjú erejéig, aki beszámolt nekünk a legfrissebb tudnivalókról:

Még nincs meg a folytatásfilm története, de az első rész a legnagyobb kaliberű horror, amely az április-májusi időszakban kerül a mozikba, és ez is azt bizonyítja, hogy sok van még ebben a franchise-ban.

A 3D-vel kapcsolatban a következőket mondta:

Szerintem az, hogy 3D-s lesz-e a folytatásfilm ennél a teremnél egy kicsit magasabb körökben fog eldőlni. Úgy gondoljuk, hogy egy 3D-s filmnek egyszerre kell látványosnak, és jól megírtnak is lennie. Ha Eric Heisserer és Wesley Strick velünk tart a folytatásfilmnél is, és írnak egy jó forgatókönyvet, bolondok lennénk nem 3D-ben megcsinálni.

Ugyanakkor okosan kell felhasználnunk a 3D-t, nem szeretném csak azért elnagyolni a történetet, mert látványos lesz a film. Reménykedek benne, hogy a Rémálom az Elm utcában képi és történeti világa jól mutatna a 3D környezetben, és amennyiben igen, akkor bármi megtörténhet.

Véleményem: na ez igen, mindenkinek így kellene vélekednie a 3D-ről, mert ez egy jó felfogás, hogy nem csak a látványra mennek rá.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból