2010. május 14., péntek

A Cowboys and Aliens története

A Cowboys and Aliens története

A DreamWorks közzé tette a Cowboys and Aliens történetének rövid leírását. A film 2011. július 29-én érkezik az amerikai mozikba John Favreau (Vasember 1-2) rendezésében, Daniel Craig, Olivia Wilde, Harrison Ford és Sam Rockwell főszereplésével.

1873, Arizona. Egy idegen (Daniel Craig) érkezik Absolution sivatagi városába, aki semmire sem emlékszik a múltjából, csak egy titokzatos bilincs van az egyik karján. A városban nem látják szívesen az idegeneket, és az emberek csak akkor mozdulnak ki az utcára, ha kőkemény vezérük, Dolarhyde ezredes (Harrison Ford) utasítja őket erre.

A város lakói azonban hamarosan megtapasztalják az igazi félelmet, amikor űrből érkező martalócok támadják meg őket. Most már a korábban elutasított idegen az egyetlen reményük, hogy megmentse őket. A pisztolyforgató hamarosan elkezd emlékezni arra, hogy ki is ő, és hogy került ide, és hogy múltjában lappang egy titok, mely segíthet legyőzni a földönkívülieket. Egy agyafúrt utazó, Ella (Olivia Wilde), néhány törvényen kívüli és az apacs indiánok segítségével szembe száll az idegenekkel a túlélésért.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból