2010. május 20., csütörtök

Gemma Arterton a Perzsia hercege 2-ről és a Tamara Drewe-ról

Gemma Arterton a Perzsia hercege 2-ről és a Tamara Drewe-ról

Gemma Arterton két éve ezer fokon pörög. Mióta megkapta Fields ügynök szerepét A Quantum csendjében (Quantum of Solace), karrierje megállíthatatlanul ível felfelé, és olyan filmekben tűnt fel, mint A titánok harca (Clash of the Titans), vagy éppen a most bemutatásra kerülő Perzsia hercege. A Movieweb.com egy esetleges folytatásfilmről, és a Tamara Drewe-ról kérdezte a fiatal színésznőt:

Igen, szívesen benne lennék egy folytatásban. Már két éve, hogy zajlott a forgatás, azóta rendesen feltöltődtem. Szóval, ha szeretnének folytatást készíteni, ami a film végét figyelembe véve szerintem nagyon esélyes, akkor szívesen benne lennék, sokféleképpen lehetne folytatni a történetet. Mikor leszerződtem a filmhez, már eleve szó volt róla, hogy lesznek folytatások, de arról semmit nem mondtak, hogy miről szólnának.

A Tamara Drewe-ról a következőket mondta:

Egy újságírónőt játszok benne, aki hosszú idő után hazatér szülővárosába. Régebben ő volt a „rút kiskacsa”, mostanra viszont nagyon szép nő lett belőle. A megjelenése felkavarja sokak érzelmeit és szenvedélyeit. Ez egy nagyon vicces, bájos és szellemes történet, nagyon büszke vagyok rá.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból