2010. május 5., szerda

Inception infók

Inception infók

A Warner Bros. közzétette Christopher Nolan Eredet (Inception) című filmjének rövid történetleírását, melyből elsősorban Leonaord DiCaprio karakteréről tudhatunk meg többet.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) képzett tolvaj, aki remekül kezeli a veszélyes helyzeteket. Ő azonban nem műkincseket rabol, hanem emberek titkait, melyek mélyen a tudatalattiban rejtőznek, és csak akkor férhet hozzá, amikor az áldozat alszik, mert az agy ekkor a legsebezhetőbb. Cobb ritka képessége értékes elemmé teszi őt ebben a korrupt világban, de ez azzal jár, hogy nemzetközi körözést tűznek ki rá, és mindent hátra kell hagynia, amit szeretett. Hamarosan azonban komoly lehetőséget kap: egyetlen utolsó munkát kell elvégeznie, és visszakapja régi életét, csakhogy a küldetés majdhogynem lehetetlennek tűnik. Cobbnak és specialistákból álló csapatának ezúttal ráadásul nem ellopnia kell egy tervet, hanem nekik maguknak kell kieszelniük egyet, és amennyiben sikerrel járnak, ez lesz a tökéletes bűntény. De ekkor feltűnik egy ellenség, aki mintha minden lépésükről előre tudna.

Véleményem: ahogy az várható volt, Nolan bácsi tudja, mit hoz össze, és természetesen megint egy újabb egyedi történet előtt állunk. Július végén kiderül minden!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból