2010. május 8., szombat

A Riddick 3 és a Haunting in Georgia története

A Riddick 3 és a Haunting in Georgia története

A Bloody-Disgusting weboldal jóvoltából két készülő film, a The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking és a Haunting in Georgia történetét ismerhetjük meg egy kicsit bővebben.

Riddick 3: Miután saját faja elárulja, és holtan magára hagyja Riddicket (Vin Diesel) egy elhagyatott bolygón, hősünknek földönkívüli ragadozókkal kell megküzdenie, és hamarosan erősebb és veszélyesebb lesz, mint valaha. Néhány fejvadász kel át a galaxison, hogy elintézzék Riddicket, de végül kegyetlen bosszúja áldozatául esnek. Riddick a többi ellenségén is szörnyű bosszút áll, mielőtt visszatérne bolygójára, a Furyára, hogy megmentse azt a pusztulástól.

Haunting in Georgia: Röviddel azután, hogy beköltöznek álmaik otthonába, a házaspárnak máris aggodalmai támadnak, mert kislányuk titokzatos idegenekkel találkozik, akiket senki más nem lát. A pár legnagyobb félelme azonban akkor jön el, amikor maguk is ijesztő jelenségek szemtanúi lesznek a ház körül, amelyek egy generációkkal korábban történt titok „maradványai”.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból