2010. május 7., péntek

A Super 8 trailere

A napokban már volt szó J.J. Abrams legújabb, titkokkal körülvett filmjéről, a Super 8-ról, most pedig nem is húzom tovább a sorokat, mert megérkezett a bemutatója. Katt a playre!
Trailer:


Cserélve HD cuccra. Itt képeket is találsz! Egyelőre kamerás felvétel, amint lesz jobb, cserélem! Én látok potenciált a filmben, bár ki ne látna olyan producer mellett, mint Steven Spielbeg? A Super 8 annyira titkos, hogy még J.J. IMDb-s adatlapján sincs feltűntetve, de ahogyan a képsorokon is látható elvileg csak jövő nyáron érkezik… Most tényleg addig akarják húzni az agyunkat? Nagyon úgy tűnik!

4 megjegyzés:

Crash írta...

Hát nem mondanám h sokkal többet tudok mint a trailer előtt :D

függő írta...

Nem is az a lényeg, gondolom ez amúgy is teaser trailer, tehát... de itt azon a hangsúly, hogy húznak minket 1 évig a titokzatosságukkal.

Illetve annyi infó: gondolatom szerint minden anyagot le fogok hozni a Super 8-ról, mert marhára bejön! :) úgyhogy ne tessék kövezni minden egyes J.J. poszt után :D

joe cole írta...

Bár több filmnél játszanák eszt el. Sokkal jobban várnánk őket, mint így.
Pl. A Vasemberhez 1 évvel a bemutató előtt kijött 2 teaser, majd 1-2 trailer majd a tv spotok, plakátok, képek, végül a film első 5 perce. Szinte már előre láttuk az egész filmet.

Most képzeljétek el, ha ezt az "Abrams-os taktikát" egy Sherlock Holmes-szal játszák el, vagy nem is tudom...

Azért a folytatásfilmekkel ilyet nem lehet. De Abrams szerintem jól csinálja - mint ahogy Nolanék az Inceptionnnal.

függő írta...

Szó mi szó, részben egyetértek veled, hogy jó így promózni egy filmet, 'meg több pletyka röppen fel róla (anno Cloverfield), ami reklámot szül, azaz minél több ember hall róla, annál nagyobb bevétel, több rajongó, stb. Tehát megvan ennek a taktikája, ami zsíÍír, akárhogy is nézzük :) de mondjuk van ellenpélda is a nagy titokzatosságra: egy romantikus vígjátéknak rohadtul nem állna jól egy ilyen felfogás, úgyhogy ez megint így jó, hogy van 1-2 egyedi film, ami ezt a felfogást követi.

Nolan is, és a filmjei is mindig a helyes taktikát követik, részben ez vezeti őket sikerre (na meg a filmgyártáshoz való hozzáértésnek is bazi szerepe van!!!).

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból