2010. június 4., péntek

Christopher Nolan Supermanről

Christopher Nolan Supermanről

Hajnalban már láthattátok az Empire magazin legfrissebb számának címlapját, melyen Leonardo DiCaprio látható az Inception okán. A magazinban Christopher Nolan rendezővel is található egy interjú, melyben a készülő új Superman filmről, a Man of Steelről is beszélt:

Mikor pár éve David Goyerrel egy új Batman film forgatókönyvén kezdtünk el dolgozni, és azon gondolkoztunk, merre vigyük tovább A sötét lovag (The Dark Knight) történetét, egy ponton elakadtunk. Csak üldögéltünk és csevegtünk, mikor David bedobta, hogy tudja, mennyire kedvelem Supermant, és hogy őt kérték fel az új film forgatókönyvének megírására. Ekkor gondolkoztam el először, hogy hogyan is lehetne modernizálni Superman karakterét. Szerintem nagyon izgalmas feladat, mert Batman és Superman a legjobb és legnépszerűbb szuperhősök, mégpedig azért, amilyenek voltak, amikor megalkották őket. Szóval szerintem a modernizálásnál ez a legfontosabb szempont, hogy ne távolodj el túlzottan az eredetitől.

Véleményem: szerintem mindenki számára elegendő referencia a The Dark Knight, szóval én, úgy ahogy van, egyetértek a direktorral. Manapság Hollywoodban ő az egyik nagy fejes rendező, aki piszkosul érti a dolgát, és remélem erre újabb ékes bizonyíték lesz a júliusban érkező Eredet is.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyetértek: Christopher Nolan a legfürgébb eszű rendező Hollywoodban. Akikkel dolgozik, azok szintén profik szoktak lenni a munkában.

Ami Supermant illeti, remélem pontosan meghatározzák majd az ereje természetét és nagyságrendjét a reboot során (sok más egyéb mellett!). Különben szegény lassan Hiperman-né fog válni.


Angelus

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból