2010. augusztus 1., vasárnap

Visszatér a Bolondos dallamok

Két népszerű Bolondos dallamok (Looney Tunes) karakter, a Kengyelfutó gyalogkakukk és a Prérifarkas 3D-s animációs rövidfilmek keretében térnek vissza a mozik vásznaira a Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore), Az Őrzők legendája: Ga-Húl baglyai (Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole), valamint a Maci Laci (Yogi Bear) előtt.

Coyote Falls

Az egyenként háromperces rajzfilmekben a Prérifarkas ezúttal is különféle fegyverekkel és eszközökkel próbálja elkapni a Kengyelfutó gyalogkakukkot, aki egy laza „bíp-bíp” kíséretében ezúttal is meglóg előle.

Coyote Falls

További hír, hogy ősztől az amerikai Cartoon Networkre is visszatér a Bolondos dallamok egy 26 részből álló sorozattal, melynek The Looney Tunes Show lesz a címe. Ebben Tapsi hapsi és Dodó kacsa lesz a két fő karakter, akik ezúttal szobatársakként tűnnek fel, de a többi ismert szereplőt is láthatjuk majd.

Coyote Falls

Véleményem: nem hiszem, hogy különösebb kommentárt igényel a hír, hiszen ki ne szeretné ezeket a klasszikus mesekaraktereket újra látni?!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból