2010. október 30., szombat

Abraham Lincoln 2012-től vadászik

Abraham Lincoln 2012-től vadászik

A Deadline tájékoztatása szerint a 20th Century Fox kitűzte az Abraham Lincoln: Vampire Hunter premierdátumát 2012. június 22-ére.

Timur Bekmambetov rendezi a filmet Seth Grahame-Smith forgatókönyvéből, melyet saját regényéből adaptált. Ez pedig egy részlet a könyvből:

1818, Indiana. Holdfény szűrődik át az erdő lombjai között egy egyszobás lakásba, ahol a 9 éves Abraham Lincoln haldokló édesanyja ágya mellett térdel.

Kisfiam…” suttogja utolsó szavait.

Abe nem sokkal később rájön, hogy anyja halálát valójában egy vámpír okozta.

Amikor Lincoln rájön az igazságra, az alábbiakat írja naplójába: „Ezentúl életem a tanulásnak szentelem és a test és a lélek mesterévé fogok válni azért, hogy elérjem célomat.”

Bár Abraham közkedvelt ember volt, mivel több millió rabszolgát szabadított fel, az élőhalottak elleni harcait azonban több száz éven át homály fedte. De csak addig, amíg Seth Grahame-Smith meg nem írta a The Secret Journal of Abraham Lincoln című könyvét, és ezzel ő lett az első, aki fényt derített erre a 140 éves titokra.

Seth Doris Kearn Goodwin és David McCullough életrajzi stílusában írta meg könyvét, melyben megismerhetjük az elnök életét, a polgárháború titkait és a vámpírok szerepét Amerika születésében, fejlődésében és kis híján a bukásában is.

Jelenleg szereplőket keresnek a filmhez.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból