2010. október 30., szombat

Bond, netán parancsra vársz?

Bond, netán parancsra vársz

A hitelezők hivatalosan bejelentették, hogy elindulhat az MGM „újraélesztése”, melyben nagy szerepe lesz a Spyglass Entertainmentnek, mivel nekik köszönhetően kezdhetnek újra filmgyártásba. A MGM mostantól nem él saját életet, de együtt dolgozhat egy másik stúdióval a James Bond 23-mon, amire most indítanak aukciót. Itt egy részlet az MGM hivatalos bejelentéséből:

A Metro-Goldwyn-Mayer Inc. ('MGM') ma bejelentette, hogy a hitelezők biztosítják, hogy az átütemezési terv sikeresen végbemenjen. A MGM azonnal megkezdi a terv végrehajtását, amellyel csökkentik adósságukat, így a vállalat megerősödhet, és végre saját üzleti stratégiát folytathatnak. A MGM nagyban értékeli a hitelezők támogatását.

Különböző források úgy gondolják, hogy az MGM újra életképes lehet, és a Sony Entertainment, akik forgalmazták a Casino Royale-t és A Quantum csendjét (The Quantum of Solace), átveszi az franchise fölött az irányítást. Másrészt a Deadline úgy gondolkodik, hogy a Paramount fogja átvenni a James Bond 23-mat, mivel a Spyglass-szal nagyon szoros üzleti kapcsolatban áll, és jelenleg is együtt dolgoznak a Star Trek 2-n.

James Bond huszonharmadik kalandját meglehetősen nagy csend lengi körül, bár ha a jövőben összejön a film, Daniel Craignek húzós lesz, mivel három részre aláírt a Millenium Trilógiába, melynek első része A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo), aminek nemrég kezdődött a forgatása. Más neve még nem vetődött fel a címszerepre, és amennyiben Craig visszatér az ügynök szerepében harmadjára is, leghamarabb 2014-ben lehet belőle valami.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból