2010. december 20., hétfő

Casting 20.12.10.

  • A Risky Business szerint Alec Baldwinnak felajánlottak egy szerepet a Rock of Ages című musicalben. Egyelőre még tárgyalnak vele, de amennyiben sikerül megegyezniük, akkor Mary J. Blige, Tom Cruise, Seth Rogen és Taylor Swift mellett szerepelhet.
  • A Live5News elárulta, hogy jelenleg a Jekyll Islanden forog az X-Men: First Class és Kevin Bacon megosztotta a rajongókkal, hogy felajánlottak neki egy kis szerepet a mutáns-moziban, ahol egy Sebastian Shaw nevű gonosztevőt alakít.
  • Matt Damon beszélt az MTV-nek a The Bourne Legacy-ról, és úgy nyilatkozott, hogy nem örül annak, hogy a Universal úgy gondolja, hogy Bourne karaktere olyan, mint James Bond, vagyis mindegy, hogy ki játssza, úgysem függenek össze a részek. Viszont a színész szerint nem így van, mert az eddig három film között is volt kapocs, és a karaktere folyamatosan fejlődött, és emiatt borzasztó csalódott, hogy a stúdió nem így látja a helyzetet.
  • Eredetileg 2011. április 22-én érkezett volna a tengerentúliak vásznaira a Crazy Stupid Love, amely megkapta a július 29-ét, így premierdátum nélkül maradt a Horrible Bosses.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból