2010. december 20., hétfő

H.R. Giger kreálja az Alien előzményfilm látványtervét

H.R. Giger kreálja az Alien előzményfilm látványtervét

H.R. Giger felesége, Carmen Scheifele arról számolt be az AvP Galaxynak, hogy svájci szürrealista-festő férje dolgozik az Alien előzményfilmen (Untitled Alien Prequel), mely nemrégtől Paradise címen fut.

H. R. Giger készítette az 1979-es Alien - A nyolcadik utas: a Halál (Alien) látványtervét, melyért később megkapta az Oscar-díjat, és most úgy tűnik, a folytatásfilm is jó kezekben van.

Jelen állás szerint még mindig Ridley Scott foglal helyet a rendezői székben, és a manapság igen divatos 3D-ben fognak forgatni.

2 megjegyzés:

algi írta...

Jaj, ez egyre inkább úgy hangzik, hogy annak a retrohullámnak a része lesz, ami annak köszönhető, hogy nincs jobb ötletük a stúdióknak.

Eddig nagyon szerettem azt, hogy az Alien-sorozat olyan antológiaszerű volt: voltak benne jobbak és gyengébbek, de mindegyik film egész más volt.

Most viszont gyakorlatilag lesz egy nagyobb, drágább, látványosabb Alien 2 az Alien alkotóitól, akik ma már nyilván még nagyobb nevek, még jobban megbíznak bennük, még kevesebb kontroll lesz. Ismerős?

függő írta...

Írtam múltkor az egyik elmélkedős posztomban, hogy Hollywoodban ötletszegénység van. Kigyulladt a vészjelző lámpa, és dolgozzunk fel minden szart üzemmódba kapcsoltak.

Igazából kérdés, kell-e hozzányúlni ehhez a sorozathoz? Szükséges-e a 3D? Lesz normális forgatókönyvük, vagy vmi trutymóból fognak lőni? A nem túl távoli jövőben kiderül :P

Egyébként osztom véleményed.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból