2010. december 20., hétfő

Johnny Depp újabb CGI karakter hangját adja (Frissítve)

Johnny Depp újabb CGI karakter hangját adja

A Contact Music és a The Sun is lehozták hírként, hogy Johnny Depp leszerződött a Skulduggery Pleasant főszerepére, mely Derek Landy népszerű fantasy regényének adaptációja lesz.

Nem biztos, hogy mindez igaz is, mivel Depp nemrégiben elkötelezte magát a Dark Shadows és a The Lone Ranger filmek mellett, melyeket többnyire 2011-ben valósítanak meg. Ráadásul ha ez nem lenne elég, itt van még A Karib-tenger kalózai 5-6 (Pirates of the Cariebbean 5-6), melyeket a jelenlegi állás szerint egyszerre forgatnak le 2012-ben. Viszont elméletben összejöhet a dolog, mivel a szóban forgó adaptációt csak valamikor 2013-ban mutatnák be.

Legalábbis bajban lenne, de mivel valójában a Skulduggery Pleasant egy csontvázról és egy hatalmas varázslóról szól, így más a helyzet. A forrás úgy hallotta, hogy Depp csak a hangját adja egy CGI karakternek, aki a való világban él. A történet alapjait a kilenc részt számláló könyvsorozat első része szolgáltatja, melyben Skulduggerynek és 14 éves mentorának, Valkryie Caintnek (más néven Stephanie Edgley) fel kell derítenie néhány gyilkosságot, és meg kell állítaniuk az apokalipszist.

Derek Landy vetette papírra a forgatókönyvet, így saját regényét, a The Faceless Ones-t adaptálta. Graham Boadbent és Peter Czernin produceri posztot töltenek be a Warner Bros. égisze alatt készülő alkotásban, mely jelenleg rendezőre vár, és 2011 évvége felé szeretnék elkezdeni a forgatást, hogy valamikor 2013-ban mozikba kerülhessen.

Frissítve: Derek Landy saját blogján hozta nyilvánosságra, hogy jelenleg nincs megegyezésük a Skulduggery Pleasant-re.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból