2010. december 16., csütörtök

A Walt Disney és a 2011-es év

Megérkezett a második löket, avagy nézzük, mire számíthatunk jövőre a Walt Disneytől. Lesz itt nekünk Gnomeo and Juliet, I Am Number Four (A negyedik), Mars Needs Moms (Anyát a Marsra), African Cats, Prom, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken), Cars 2 (Verdák 2), Winnie the Pooh (Micimackó), The Help, Fright Night, Real Steel (Vasököl), The Muppets, War Horse.
A Walt Disney és a 2011-es év 01 Gnomeo and Juliet
Gnomeo and Juliet – USA: február 11. Idehaza: február 10.
Shakespeare alapokra épülő animációs film, melynek főszereplője két kertitörpe, Gnomeo és Juliet, akiknek sok akadályt kell leküzdeniük, miközben viszálykodnak a szomszédokkal. De vajon a rózsaszín flamingó és a fűnyíróverseny tartós boldogságot nyújt nekik?
A Walt Disney és a 2011-es év 02 I Am Number Four
I Am Number Four (A negyedik) – USA: február 18. Idehaza: február 17.
A negyedik egy hatrészes sci-fi könyvszéria első része, melyet James Frey írt. Az új franchise kilenc alantas nem evilági tiniről szól, akik megszöknek bolygójukról, mielőtt megsemmisíti azt egy ellenséges faj. Miközben a középiskolás gyerekek elsajátítják a Földi dolgokat, az egyikük rájön, hogy már itt vadászik rá az ellenség, aki felrobbantotta bolygójukat.
MARS NEEDS MOMS
Mars Needs Moms (Anyát a Marsra) – USA: március 11. Idehaza: március 10.
A Disney legújabb családi filmje egy kisfiúról szól, akinek a marslakók elrabolják az édesanyját. Ő pedig a megmentésére siet.
A Walt Disney és a 2011-es év 04 African Cats
African Cats – USA: április 22. Idehaza: nincs infó
Epikus igaz történeten alapul, mely bemutatja a Föld egyik legvadabb helyét, ahol az Afrikai macskák élnek, és szeretetük, humoruk meghatározza a fenséges királyok szavannáját. A történet egy Mara nevű oroszlánkölyökre fókuszál, aki arra törekszik, hogy olyan bölcs és egyedülálló legyen, mint elődjei.
A Walt Disney és a 2011-es év 05 Prom
Prom – USA: április 29. Idehaza: nincs infó
Egy szalagavató mindenki számára mást jelent. Nova Prescottnak azt, hogy ideje elgondolkodnia, ráadásul összetűzésbe kerül azzal a sráccal, aki elszúrta a tökéletes estéjét. Mei és Tyler számára a titkok felszínre kerüléséről szól ez a nap, a többiek pedig bizonytalanok lesznek a jövőjüket illetően.
A Walt Disney és a 2011-es év 06 PotC4
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) – USA: május 20. Idehaza: május 19.
Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe bújik az akciódús történetben, mely igazságról, cselszövésekről, az ifjúságról és a halálról mesél. Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő (Penelope Cruz), elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll (Ian McShane) kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.
A Walt Disney és a 2011-es év 07 Cars 2
Cars 2 (Verdák 2) – USA: június 24. Idehaza: július 28.
Az egész világ egy nagy autópálya. A híres szupersztár, Villám McQueen újra rákapcsol, hogy legjobb barátjával, Materrel elinduljanak a világ leggyorsabb és legizgalmasabb versenyén ebben a magas oktánszámú új kalandban. Mater és McQueen nekivágnak a világnak cselszövések, izgalmak és hatalmas poénok kíséretében.
A Walt Disney és a 2011-es év 08 Winnie the Pooh
Winnie the Pooh (Micimackó) – USA: július 15. Idehaza: július 7.
A Walt Disney visszatér a gyökerekhez, és 35 év elteltével újra nagyvászonra kerül Micimackó, akinek összes barátját viszontláthatjuk. Kiderül, hogy Füles elveszíti a farkát, Micimackónak pedig nagyon mozgalmas napja lesz, aki egyszerűen csak mézért indult.
A Walt Disney és a 2011-es év 09 The Help
The Help – USA: augusztus 12. Idehaza: nincs infó
A történet az 1960-as évek elején játszódik Jackson városában, és azt mutatja be, hogy milyen is a helyzet valójában egy-egy háztartásban, méghozzá egy író szemén keresztül, aki azért érkezik a városba, hogy interjút készítsen egy szobalánnyal, aki őszintén beszél tapasztalatairól.

Fright Night – USA: augusztus 19. Idehaza: augusztus 18.
Charlie Brewsternek (Anton Yelchin) végre megvan mindene: a suli legnépszerűbb srácai a barátai, és az iskola legmenőbb csajával jár. Sőt, olyan menőnek képzeli magát, hogy még legjobb barátjáról is megfeledkezik, de az igazi probléma csak akkor kezdődik, mikor a szomszédjába költözik Jerry (Colin Farrell), aki első ránézésre normálisnak tűnik, de valami nagyon nincs rendben vele, amit Charlie anyukája (Toni Collette) nem vesz észre. Charlie rájön, hogy furcsán viselkedik, és arra a következtetésre jut, hogy Jerry egy vámpír, aki a környéken szedi áldozatait, ám erről senkit nem sikerül meggyőznie, így Charlie-nak meg kell találnia a módját, hogy megszabaduljon tőle.
A Walt Disney és a 2011-es év 10 Real Steel
Real Steel (Vasököl) – USA: október 7. Idehaza: október 6.
Egy karakán, izgalmas akciófilm a nem is olyan túl távoli jövőben, ahol a boxmeccsek kapnak egy kis high-tech beütést: a Vasököl főszereplője Hugh Jackman, azaz Charlie Kenton, egy kifacsart harcos, aki nem tud nyerni a ringben az egytonnás, 2,5 méter magas acélrobotok ellen. Most nem több mint egy piti kis üzletelő, aki épphogy elég pénzt keres a hulladékfém-bizniszből, hogy eljusson egyik meccshelyszínről a másikra. Amikor Charlie számára már nincs remény, kelletlenül összeáll fiával, Max-szel (Dakota Goyo), hogy együtt építsenek meg és közösen edzenek egy igazi bajnokot. Amint megteszik a fogadásokat a brutális arénában, Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre.
A Walt Disney és a 2011-es év 11 The Muppets
The Muppets – USA: november 23. Idehaza: nincs infó
Walter és barátai, Gary (Jason Segel) és Mary (Amy Adams) egy Los Angelesi vakációra indulnak egy amerikai kisvárosból, és rájönnek, hogy a gonosz olajmágnás, Tex Richman (Chris Cooper) le akarja rombolni a bábszínházat, hogy olajt nyerjen ki az alatta található olajmezőkből.

War Horse – USA: december 28. Idehaza: nincs infó
Steven Spielberg bemutatja a War Horse-ot, egy epikus kalandot minden korosztály számára. Az I. világháború idején vagyunk, amikor a vidéki Angliában és Európában már dúl a háború, és egy Joey nevű harci ló és egy Albert nevű fiatalember között figyelemreméltó barátság szövődik. Amikor útjaik elválnak, megismerhetjük a ló rendkívüli utazását, ahogy a háborút átszelve találkozik az angol lovassággal, német katonákkal, valamint egy francia gazdával és unokájával, majd a senki földjén találja magát. A ló utazásán keresztül megismerhetjük az I. világháború történéseit, melynek során öröm és bánat egyaránt éri őt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból