2011. január 17., hétfő

Aronofsky rendezi a Batman 4-et?

Aronofsky rendezi a Batman 4-et

Régóta tudjuk már, hogy a The Dark Knight Rises lesz Christopher Nolan számára az utolsó Batman film, így trilógiaként hagyja el ezt a területet. Bár ezzel a közelgő résszel valószínűleg nagyot fog robbantani a kasszáknál, és talán ez lesz minden idők legtöbbet hozó Batman filmje, és valószínűleg előbb vagy utóbb Bruce Wayne újra visszatér a nagyvászonra.

Darren Aronofsky nemrég megnyílt és úgy nyilatkozott, mint a The Dark Knight Risest követő Batman mozi lehetséges rendezőjelöltje. A rendező olyan nagysikerű filmek mögött áll, mint a Fekete hattyú, ami után most a The Wolverine következik, így nem ez lenne az első szuperhősös filmje. Ráadásul nem tudom mennyire köztudott tény, de az ő neve is felmerült a Batman: Kezdődik! (Batman Begins) rendezői posztjára, mielőtt Nolan aláírt, de a szkriptet szokatlanul sötétnek ítélte a Warner Bros. így nem ő lett a befutó.

Aronofsky egy forgatókönyvet is írt a filmhez, melyet végül elvetettek, de képregény készül belőle, és elképzelhető, hogy ez alapján készítené majd a filmet.

A rendező az alábbiakat mondta erről:

Hivatalosan még nem jelentették be a dolgot, így nem tudom, hogy elszabad-e egyáltalán mondanom, de képregényt fogunk csinálni egy Batman forgatókönyvből, ami nem kis meló, és majd meglátjuk, hogy mi lesz. Úgy látszik, ha Hollywoodban egy eredeti forgatókönyvvel állsz elő, az sokkal kevésbé hatásos, mintha egy képregénnyel állnál.

5 megjegyzés:

algi írta...

Jó, én már nem tudom követni az X-Men filmeket.

Tehát az a film, amire eddig Wolverine-ként utaltunk, arra ezután X-Men Originsként fogunk utalni az új Wolverine film miatt, de a név ellenére nem az lesz az X-Men igazi prequelje, hanem a First Class – ami viszont nem azért First Class, mert Xavier iskolájának első osztályos gólyáiról szól, hanem valami másért.

függő_offline írta...

Nem. Van az X-Men Origins: Wolverine, vagyis X-Men kezdetek: Farkas (mérnem lehetett Rozsomák... mind1), annak lesz a folytatása a The Wolverine, ami korábban X-Men Origins Wolverine 2 címen futott.

Az X-Men: First Class pedig full alapokhoz megy vissza, de keress rá, van bőven anyag mindegyikről. :)

gwen írta...

Darren Aronofsky mint a Batman 4 rendezője? Jöhet. *thumbs up*

függő_offline írta...

Meglátjuk mit alkot The Wolverine téren, aztán kiderül mennyire szabad rábízni ilyet. Bár ő is egy olyan figura, hogy amilyen terepre téved, általában maradandót alkot...

algi írta...

Fogadjunk, hogy a Batman 4 egy újabb reboot lesz!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból