2011. január 17., hétfő

Casting 17.01.11.

  • Ben Stiller közel áll hozzá, hogy összejöjjön a Zoolander 2, ugyanis a színész az imént osztotta meg, hogy Justin Theroux hamarosan elkészül a forgatókönyvvel. Plusz arra is fény derült, hogy Will Ferrell visszatér Mugatu szerepében.
  • A The Mechanic sztárja, Ben Foster leszerződött Fernando Meirelles 360 címet viselő drámájába, így Rachel Weisz és Anthony Hopkins oldalán szerepelhet. Korábbi cikk. Csak mert nem egyszerű a címe.
  • A brit származású Susannah York 72 éves korában életét vesztette. A színésznő hosszú ideje küzdött rákkal. Nyugodjon békében!
  • Byung-hun Lee vissaztér Storm Shadow szerepében az Untitled G.I. Joe Sequelben. A Zombieland írói jelenleg a forgatókönyvön dolgoznak, és júniustól kezdenek forgatni, hogy 2012 nyarára mozikba kerülhessen a második felvonás.
  • Arnold Schwarzenegger alig hogy elhagyta a kormányzói széket, máris azt beszélik, hogy visszatér a filmiparba. Három forgatókönyv közül választhat az egykori akciósztár. Az egyik With Wings As Eagles címre hallgat, amely Randall Wallace igaz történtén alapul, és egy német rendőrtisztről szól, aki nem ért egyet a környező náci párttal, és inkább segít amerikai hadifoglyokat kiszabadításában.
  • Emma Stone az MTV Newsnak elárulta, hogy a Pókember Rebootban (Untitled Spider-Man Reboot) Peter Parkernek saját készítésű hálóvetője lesz, nem úgy, mint a korábbi három filmben, mivel Marc Webb teljesen az alapoktól kezdené a karakter felépítését.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból