2011. január 19., szerda

Casting 19.01.11.

  • A Sony Pictures Classics tegnap tegnap bejelentette, hogy Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ausztráliában és Új-Zélandon ők fogják forgalmazni a Sundance Film Fesztiválon nyitó Take Sheltert.
  • Josh Lucas leszerződött Clint Eastwood, J. Edgar című drámájának stábjába. Lucas a híres pilóta, Charles A. Lindbergh szerepét kapja a filmben. 1927-ben elismerést szerzett, amiért átrepülte az Atlanti-óceánt, majd 1932-ben Lindbergh fiát elrabolták és meggyilkolták.
  • Jelenleg Los Angelesben forgat a Pókember Reboot (Untitled Spider-Man Reboot) stábja, és úgy tűnik J. Jonah Jamesonra nem lesz szükség. Jonah alakította volna a The Daily Bugle újság szerkesztőjét, és Peter Parker főnökét.
  • Kyra Sedgwick szerepet kapott a napokban szóba került Dibbuk Boxban. Jeffrey Dean Morgan ex-feleségét, és lányuk anyját fogja alakítani, akit elbűvöl a látszólag hétköznapi doboz.
  • Steven Zaillian író-producert felkérte a DreamWorks, hogy írja újra a 2007-es Timecrimes alapján készülő feldolgozás forgatókönyvét. Zaillian eddig olyan forgatókönyvekért felelt, mint a New York bandái, vagy az év végén mozikba kerülő David Fincher féle A tetovált lány.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból