2011. január 11., kedd

David Duchovny és Vera Farmiga kecske helyett más terel

David Duchovny és Vera Farmiga kecske helyett más terel

A Red Crown Productions bejelentette, hogy David Duchovny, Vera Farmiga, Keri Russell, Minnie Driver és Will Arnett szerepet kaptak a Goats-ban. Korábban Graham Phillips és Ty Burrell is aláírtak egy-egy szerepre.

A film Christopher Neil rendezői debütálása lesz, akinek a Red Crown Productions-ös Daniela Taplin Lundberg (The Kids Are All Right), és Eric Kopeloff (Tőzsdecápák – A pénz nem alszik) producerek lesznek – többek közt – a segítségére.

Februártól kezdenek forgatni, és a történet alapjait Mark Poirier azonos című regénye adja, melyben megismerhetjük a 15 éves Ellist (Phillips), aki modern gondolkodású anyja, Wendy (Vera Farmiga) észak-nyugati otthonából egy déli bentlakásos iskolába költözik, ahol hajdan elidegenedett apja, Frank (Burrell) is tanult. Ellis számára ez egyúttal azt is jelenti, hogy végleg maga mögött hagyta nevelőapját, a füves kecskepásztor Goat Mant (Duchovny), és megkezdődik iskolai élete, mely mindenben különbözik a korábban megszokottól. Keri Russel Frank új felségét, Minnie Driver Wendy legjobb barátnőjét, a jógaoktató Johannát, Will Arnett pedig Wendy barátját alakítja.

Christopher Neil Francis Ford Coppola unokaöccse, aki nagybátyja mellett nőtt fel, és először dialógusokat írt, majd színészként bukkant fel olyan filmekben, mint a Hesher, a Somewhere és a Star Wars III - A sith-ek bosszúja.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból