2011. január 15., szombat

Denis Leary a Pókember forgatásáról

A The Daily Blam hozta a napi Pókember Reboot (Untitled Spider-Man Reboot / Spider-Man 2.0) forgatási fotókat, melyeken Denis Leary tűnik fel, mint George Stacey, vagyis a NYPD kapitánya. Most épp LA-ben forgatnak.
Spider-Man 2.0 001
Spider-Man 2.0 002 Spider-Man 2.0 003 Spider-Man 2.0 004 Spider-Man 2.0 005

3 megjegyzés:

algi írta...

De Stacey kapitány nem egy öreg csóka kellene legyen? Amúgy remélem, a legendás jeleneteket megfilmesítik. (Kicsit átfogalmazva benne voltak a filmekben is, de szerintem rajtam kívül senki se vette észre, pedig én nem is ismerem annyira a Pókembert.)

függő írta...

Nem ismerem a képregényt, szal nemtom, de remélem, hogy törekednek a képregényhűségre, ahogyan írod te is. És ja, nemtom miről beszélsz :D

De ha írsz 1-2 példát, hátha megvan fejben :)

algi írta...

Hát, a képregényben a Zöldmanó egy hídról ledobta Gwen Stacy-t, a Pókember pedig hálóval elkapta, de a rándulástól kitört a lány nyaka, és meghalt. Ha nem tévedek, ez volt az egyik legemlékezetesebb pillanata a Pókember képregényeknek. Bosszúból aztán majdnem megölte Pókember a Zöldmanót, de megkegyelmezett neki, de végül amikor az meg akarta ölni Pókembert, a röpdeszkája felnyársalta. Ez kb. egy az egyben benne volt a Raimi féle filmben, és totál betojtam, hogy úristen, most MJ meg fog halni!

Egyébként Stacy kapitány is meghalt, Octopusszal küzdött a Pókember egy háztetőn, és a kapitányra dőlt egy kémény.

Egyébként egyik kedvenc szerzőm, Straczynski, durván retconolta Gwen Stacy életét (lefeküdt Norman Osbornnal!), ami nagy botrányt kavart a rajongók körében (sőt, maga Straczynski sem örült a végleges verziónak, mert ez igazából a kiadó döntése volt). Az durva lenne, ha bekerülne a filmbe.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból