2011. január 16., vasárnap

Gnomeó és Júlia magyar plakát és szinkronizált bemutató


Gnomeó és Júlia (Gnomeo and Juliet) világpremierként, február 10-én érkezik a hazai mozikba, melyről most minden lepel lehullik. Magyar plakát, szinkronizált bemutató és hivatalos történet következik.
Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?
Kelly Ashbury, a Shrek 2. rendezője csodálatos látványvilágú filmjében, szívmelengető, bájos figurákkal teremtette újra a már ismert történetet, melyben sok-sok vidám, kedves és mókás mellékszereplő is részt vesz az egyedülálló kalandban, mely mellett minden korábbi eltörpül. A happy end természetesen garantált, csakúgy, mint a rengeteg nevetés és fordulatos kalamajka melyek felhőtlen kikapcsolódást és szórakozást ígérnek a család minden tagja számára.

Magyar bemutató:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból