2011. január 14., péntek

James Gray rendezi a The Gray Man-t

James Gray rendezi a The Gray Man-t

A Deadline tájékoztatása szerint James Gray a New Regency égisze alatt dolgozhat a The Gray Man című adaptáción, melynek alapjait Mark Greaney regénye adja.

Adam Cozad adaptálja forgatókönyvvé a regényt, ami egy CIA ügynökről szól, akiből bérgyilkos lesz. Egy Európát átszelő veszélyes küldetésre indul, hogy megmentse a CIA egy alkalmazottját és családját. Cozad számára nem idegen a kémvilág, mivel ő írta a Moscow (korábban Jack Ryan címen futott) forgatókönyvét a Paramount számára.

James Gray azt tervezi, hogy új területeket hódít meg kémthrillerjével, a The Gray Mannel, melyet a gyilkos nézőpontjából mutat majd be. Stílusában különbözik majd Paul Greengrass Bourne-csapdájától és Bourne-ultimátumától:

Létrehoztak egy dokumentumfilm stílusú objektív megközelítést, és ez az ő érdemük. Az ellenkező oldalról szeretném bemutatni, mert az egy jó módja annak, hogy a nézők együtt érezzenek a profi bérgyilkossal. Az eddig gyűjtött tapasztalatai miatt a nézők emberinek fogják őt látni, épp azok miatt, amiket átélt. Ez a történet lehetővé teszi, hogy érzelmi téteket elhelyezzek benne.

James Gray tervez egy másik kis projektet, melynek épp a forgatókönyvén dolgozik. Cozad újraírja a The Gray Man szkriptjét, és ha elkészül, ez lehet Gray következő filmje. A másik projektről egyelőre semmit nem tudni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból