2011. január 12., szerda

Jeremy Piven most visszább vesz, csak FBI ügynök lesz

Jeremy Piven most visszább vesz, csak FBI ügynök lesz

Az Exclusive Media Group fejesei bejelentették, hogy az Emmy és Golden Globe díjas Jeremy Piven (Entourage) és Mike O'Malley leszerződött Miley Cyrus mellé a So Undercover című akció-vígjátékba.

A filmet Tom Vaughan, a Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas) rendezője dirigálja, melynek forgatókönyvét Allan Loebbel (Tőzsdecápák – A pénz nem alszik) és Stevel Pearllel (Sejtcserés támadás) közösen vetették papírra. Producerként Loeb, Pearl és Tish Cyrus lesznek jelen.

A filmben Cyrus egy kemény, okos magánnyomozót alakít (Molly), akit felbérel az FBI, hogy szivárogjon be egy olyan helyre, ahová ők képtelenek - egy olyan világba, amiről semmit sem tud… egy egyházi kollégiumba. Piven alakítja Armon különleges ügynököt, míg O'Malley Samet, Molly apját. Kelly Osbourne egy egyházi nővér, Becky szerepét kapta, míg Eloise Mumford mint Sasha nővér, Lauren McKnight mint Alex nővér, Megan Park mint Cotton nővér, Morgan Calhoun mint Hunter nővér, és Alexis Knapp mint Taylor nővér tűnik fel. Joshua Bowman Molly szerelmét, Nicholast, míg Matthew Settle (Gossip Girl) Talloway professzor szerepét kapta.

Pivent következőnek Mark Pellington indie drámájában, az I Melt with You-ban láthatjuk, mely egyenesen a Sundance Film Fesztiválra érkezik, és olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Carla Gugino, Thomas Jane és Rob Lowe. Valamint ezen kívül ő alakítja a Kémkölykök 4 (Spy Kids 4) fő gonoszát, és a Drift című indie film egyik szereplőjét is.

Mondjátok, hogy nem ismeritek Ari Goldot a legnagyobb insider sorozatból, a Törtetőkből (Entourage), ahol kő kövön nem marad, ha felszólal.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból