2011. január 14., péntek

Megvan A Karib-tenger kalózai 5 írója

Megvan A Karib-tenger kalózai 5 írója

Még meg sem száradt a tinta a ma éjjel kikerült ötödik Karib-tenger kalózai poszton, erre a Disney máris felkérte Terry Rossio-t, hogy űzze papírra A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean 5) forgatókönyvét.

Ted Elliott társíróként közreműködött mind a négy Jack Sparrow kaland forgatókönyvénél, ám az ötödik felvonásra nem tér vissza. A stúdió szeretné viszont látni a negyedik és ötödik rész rendezői székében Rob Marshallt.

Johnny Depp természetesen visszatér az ötödik filmben, bár még elég korai erről beszélni.

4 megjegyzés:

gwen írta...

Ted és Terry együtt nagyon jók voltak, vajon miért nem tér vissza?

függő írta...

Erről nem írtak, pedig ja, az első 3 részben megmutatták.

gwen írta...

Úgy emlékszem, hogy csak 1 részre tervezték, de utána mondták, hogy kell 2-ik és 3-ik részhez is forgatókönyv. Nem lehet könnyű úgy forgatókönyvet írni, hogy csak egy részre tervezted, de utána még is folytatnod kell, ráadásul időre és pénz lefaragással (ezt ők maguk mondták a POTC 2 extra DVD-ben). Olyan jól megoldották, nagyszerűek voltak együtt.
Nekem egyébként úgy jött le, hogy Terry a vicesebb a kettő közül, amúgy :D
Majd meglátjuk :D

függő írta...

Tuti nem egyszerű, bár a siker megkívánta a folytatást, és speckó nálam a második résznél tetőzött a trilógia, de a harmadik is az első fölé megy egy ponttal :)

Hát én nemtom életembe hány extra lemezt néztem meg (ja, de TDK és ennyi), pedig ha van duplalemezes kiadás mindig azt veszem, ehh :D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból