2011. január 20., csütörtök

Mit hoz idén a Super Bowl XLV a filmrajongóknak?

Mit hoz idén a Super Bowl XLV a filmrajongóknak

Február 6-án kerül műsorba a FOX csatornán a Super Bowl XLV, és több idén várt projekthez kapunk új, illetve első bemutatót. A Paramount itt szeretné bemutatni a Super 8 legújabb bemutatóját, a Transformers: Dark of the Moon és a Thor is kap új trailert, míg az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) most kapná meg első előzetesét a reklámblokkban.

A Disney is készül A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) című részhez egy újabb bemutatóval, és a Universal sem hagyja ki a lehetőséget, hogy a Cowboyok és űrlények (Cowboys and Aliens) is megkapja új előzetesét, míg a Relativity Media Limitless TV Spottal rukkol elő.

Egy 30 másodperces TV Spotért $3 millió dollárt kell fizetni a FOX csatornának, ezért több stúdió arra kényszerült, hogy a felvezető beszélgetés műsorok alatt mutassa be előzeteseit. A Sony olyan filmek bemutatóival készül, mint a Kellékfeleség (Just Go with It), A Föld inváziója - Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) és A pap (Priest), míg a Focus Features a The Eagle-t reklámozza egy TV Spottal.

A Paramount szintén bemutatja a Rango és a Kung Fu Panda 2 új előzeteseit, ám a Warner és a Fox egyelőre még nem dealoltak le, de ez még változhat február 6-ig.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból