2011. január 15., szombat

Újabb premierdátum módosítások

Freida Pinto, James Franco

A 20th Century Fox néhány premierdátumon változtatott, köztük a Majmok bolygója előzményfilm (Caesar: Rise of the Apes) vándorolt június 24-ről Hálaadási hétvégére, november 23-ára. A stúdió úgy gondolja, James Franco (127 óra), Freide Pinto és Andy Serkis sci-fije jobban teljesít majd a téli szezonban.

A héten láthattunk Jim Carrey legújabb filmje, a Mr. Popper's Penguins első hivatalos fotóit, és a Fox ennek premierjét előrehozta augusztus 12-éről június 17-ére. Ezen kívül kitűzték a The Big Year című Steve Martin, Jack Black és Owen Wilson mozi premierjét október 14-ére.

Végül pedig a Fox változtatott a The Sitter premierdátumán, ami július 15 helyett június 24-én kerül mozikba, a Majmok bolygója előzményfilm helyén. Illetve a Now (korábban I'm.mortal címen futott) esetében is eszközöltek egy kis változtatást, és az eredetileg kitűzött szeptember 30 helyett csak október 28-án érkezik az amcsikhoz.

Ha mindez nem lenne elég, a New Regency tolta What's Your Number? premierdátumát április 29-ről szeptember 30-ra. A cikket a The Hollywood Reporter tudósította.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból