2011. február 11., péntek

Casting 11.02.11.

  • Anthony Mackie-vel és Dominic Cooperrel tárgyalnak, hogy szerződjenek le az Abraham Lincoln: Vampire Hunter stábjába. Amennyiben sikerül megegyezniük, Mackie Willt, Abraham Lincoln legjobb barátját alakíthatja, aki részt vesz a vámpírok megölésében. Cooper pedig az elnök mentorát, Henryt, aki megtanítja Abe-nek a vámpírgyilkolás művészetét.
  • Scott Speedman szerepet kapott az Edwin Boyd című független krimiben, melyet Nathan Morlando rendez saját forgatókönyve alapján. Az igaz történet egy II. világháborús veterán családapáról szól, akiből bankrabló lett. Bár nagy álma, hogy színész lehessen Hollywoodban, családját is el kell tartania. Hamarosan rájön, hogy hogyan sikerülhet mindkettő, és elkezd Hollywood-stílusban rabolni, de ez nem várt veszélyekhez és tragédiához vezet.
  • Megvan a Tupac életrajzi film rendezője, aki nem más, mint Antoine Faqua. Tupac Shakur örökségének krónikáját mutatják be, hogy hogyan vált hip-hop előadóvá, színésszé, valamint szabadságvesztésére is kitérnek majd.
  • Hivatalosan is kiköhögték, hogy Tom Cruise szerepelni fog a New Line által készítendő Rock of Agesben. Először októberben röppent fel ez a hír. A forgatást még nem tudni, mikor kezdik.
  • Michael Bay az MTV-nek adott interjújában 'Epic-nek' nevezte a Transformers: Dark of the Moon-t. Én azt mondom erre, hogy majd meglátjuk, de eddig jó szelek fújnak róla.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból