2011. április 10., vasárnap

Casting 10.04.11.

  • Todd Phillips, a Másnaposok 2 (The Hangover Part II) rendezője ma reggelre bökte ki, hogy Liam Neeson mégsem fog szerepelni a folytatásban. Mégpedig azért nem, mert mikor vágta össze a filmet, rájött, hogy így értelmetlen Neeson jelenete, és újra kéne forgatni, csak Neeson már A titánok harca 2-t (Clash of the Titans 2) forgatja Londonban, ezért Nick Cassavetes veszi át a szerepét.
  • Sidney Lumet szombat reggelre elhunyt manhattani lakásában. A 86 évet élt rendező olyan nagy filmeket dirigált, mint a Tizenkét dühös ember, a Kánikulai délután, vagy a Hálózat. RIP!
  • Joseph Kosinski beszélt a Tron 3 történetéről, melynek hivatalosan még mindig nincs címe (Untitled Tron Legacy Sequel). Jelenleg a történeten dolgoznak, amit ott folytatódik, ahol a második rész abbamaradt, és Quorra (Olivia Wilde) átkerült a való világba.
  • Újra elővették a Sikoly 5 (Scream 5) és Sikoly 6 (Scream 6) ötletét, melyről októberben Kevin Williamson forgatókönyvíró már beszélt, most pedig Wes Craven rendező osztotta meg a nagyvilággal, hogy ő is szívesen benne lenne, hogy újra trilógiát építsenek. Egyelőre még nem kapott zöldlámpát az ötödik rész, ugyanis a dolgok nagyban függenek jövő heti nyitányától.
  • Michael Fassbender röviden úgy nyilatkozott a The Los Angeles Timesnak, hogy lélegzetelállító lesz Ridley Scott Prometheusa.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból