2011. április 15., péntek

Casting 15.04.11.

  • Még mozikba sem került a Vasököl (Real Steel), de a DreamWorks előrelátó, és máris tervbe vette a Vasököl 2-t (Real Steel 2). Az első rész íróját, John Gatins-t felkérték, hogy véssen egy szkriptet a folytatáshoz. Ennek a mozzanatnak elvileg az az oka, hogy pozitív visszajelzéseket kaptak a Las Vegas-i CinemaCon vetítésekről.
  • Azt már tudjuk, hogy az első Amerika Kapitány (Captain America) mozi a II. világháború idejét játszódik, majd ahol véget ér, ott veszi fel a folytatást a jövőre érkező The Avengers. Bár időrendben nem stimmel, de elképzelhető a mai hírek alapján, hogy Steve Rogers (Chris Evans) végül az Amerika Kapitány 2-ben (Captain America 2) visszatér az eredeti képregény szerinti 1940-es évek tájékára.
  • A Sony Pictures Classics bejelentette, hogy ők szerezték meg Roman Polanski legújabb filmje, a Carnage Észak-Amerikai forgalmazási jogait. Korábban God of Carnage címen volt ismert a projekt, ha esetleg rákeresnél.
  • A mai nap egyik legjobb híre, hogy Jeremy Irvine (War Horse) és Helena Bonham Carter aláírt a Mike Newell rendezésében készülő Great Expectations stábjába, akik egyben a film első szereplői. További infók.
  • Napi trash hír: Danielle Harris újra Marybeth bőrébe bújik a Balta 3-ban (Hatchet III) is, melyet egyelőre még csak fejlesztgetnek. Az első két részt jegyző Adam Green jelenleg a forgatókönyvön dolgozik, és nem tudni, hogy visszatér-e a rendezői székbe.
  • Patton Oswalt is szerepet kapott a Fusion Films és Stephen Sommers által készítendő Odd Thomas stábjában. A komikus egy Oswald "Ozzie" P. Boone nevű művészt és szobrászt alakít, aki elkészíti a címszereplő (Anton Yelchin) acélmedálját, amit mindig a nyakában hord.
  • A Relativity Media elárulta, hogy jó eséllyel ők fogják Amerikában forgalmazni a Jennifer Lawrence főszereplésével készülő House at the End of the Street-et. Több infó a filmről.
  • Úgy látszik, ez egy ilyen nap: a Lionsgate Global Entertainment tegnap bejelentette, hogy ők szerezték meg Barry Levinson The Bay című horrorjának Amerikai forgalmazási jogait. Erről itt írtam, ha utána olvasnál.
  • A Fox New Regency filmet tervez készíteni az '50-es évek Father Knows Best című szitkom alapján, melyhez gyorsan fel is kérték a Baby Mama rendezőjét, Michael McCUllers-t, hogy írjon egy új forgatókönyvet, majd rendezze meg a modernizált filmváltozatot.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból