2011. április 18., hétfő

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész előzetes (update: fanmade)

A Warner Bros. úgy gondolta, ideje netre tűzni a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2) első teaser bemutatóját, úgyhogy következzen a szóban forgó összeállítás.
Teaser trailer:

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Looool, ezt is becumiztaaad:D Mert egy csak egy rajongó dobta össze, nem hivatalos. Ez mindent el is mondott erről az oldalról. Ha összedobok egy trailert én is , azt is hivatalosnak állítod be?

Névtelen írta...

Mit mondott el erről az oldalról? Miélrt baj, ha fenn van egy ilyen videó, nekem tetszett! És gondolom a szerkesztő sem poénból rakta fel.

függő írta...

Névtelen ONE:

Nem kommentálom, ha te más "kárában" leled örömöd, legyen. Ez is téged minősít ;) Ahelyett, hogy kulturáltan szóltál volna... na nem baj, én hibám, hogy hittem az egyik kinti nemzetközi oldalnak, akik gondolom a te véleményed szerint ugyanúgy "becumiztááák" mint én. Haha. Mekkora szar vagyok. Most megyek felvágom az ereimet, és majd összedobhatsz egy jobb oldalt ettől. Hajrá, mert csak a száj ugat...

Névtelen írta...

ahhoz képest egész pofás kis trailer volt :D én max a zene miatt mondtam volna meg, h hmm ez nem offisöl..mert lehet, h visszaköszönt pár dolog pI-ból, de tele volt [számomra] ismeretlen jelenetekkel, szal nem gáz, h ki lett rakva szvsz. Arról nem beszélve, h 100-ból 1 ember tudna ilyen trailert összerakni :)
És hátja lehetett volna normálisan is jelezni..ilyesmibe még senki nem halt bele

függő írta...

Névtelen 4:

Mivel a pt.1 sem foglalkoztatott túlságosan, így megmondom őszintén, bele se néztem a trailerbe mielőtt kiraktam. Rengetegszer van így. Hiába 2 perc, sokszor nem akarok rá időt szánni, plusz moziban úgyis rá vagyok kényszerítve a bemutatónézésre.

Kiraktam, két HP rajongó éljenezte twitteren, és ha a fanoknak nem tűnt fel, nekem miért kellett volna? És sztem az a 100 simán lehet 1000 is ;) illetve köszi, hogy kiállsz mellettem. ~6300 posztot jelez a blogger felület, sorry, ha ennyi anyagból pár tucatszor benézek 1-2 dolgot. :)

Névtelen írta...

én sem vagyok ám HP fan :D inkább csak mozibuzinak vallom magam, akit sokminden érdekel, vagy szimpla kedvtelésből megnéz akár egy HP filmet is, mert fun (pl elmeháborodott testvérrel beülni egy éjszakai vetítésre:D)
Ami még érdekes, h utálom a trailereket, mégis megnézek egy csomót; a kíváncsiság nagy úr...pont a minap mondtam vkinek, h be kéne tiltani az összeset, ami fél percnél hosszabb.
Nahde lényeg a lényeg, nyugodtan posztolgass, én twitteren keresztül mindig felnézek ide (is) :)

függő írta...

Névtelen 6:

Köszi a dicsérő szavakat, és további jó böngészést, illetve kicseréltem a videót, mert az előzőt törölték, most már újra playezhető :P

Kóczy írta...

"Ha összedobok egy trailert én is , azt is hivatalosnak állítod be? "

Ha te is hivatalos trailer-ként felteszed egy (vagy több) külföldi filmes oldalra, akkor szerintem minden további nélkül ide is ki fog kerülni. ;)

Kóczy írta...

Bocs, a duplakommentért, de egy valamit kifelejtettem: Egy időben én is szóltam párszor a saját blogomon, hogy velem is előfordul, hogy hibázok, és nem baj, ha emiatt szólnak (sőt, örülök neki), de megértem ezt úgy is, ha ezt normális hangnemben közlik velem...

Névtelen írta...

Ja ez igaz: a legjobb trailerek a legrövidebbek, ami ilyen 2-3 perces abba már túl sok minden van és csak nyújtják! Amúgy meg mindenki tévedhet, a másik, meg a videó attól még jó!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból