2011. április 12., kedd

Jön a Hit Girl spin-off Mark Millartól?

Jön a Hit Girl spin-off Mark Millartól

Sok rajongó türelmetlenül várja a Kick-Ass 2: Balls to the Wall-t, melyről újabb hírek érkeztek. A Kick-Ass alkotója, Mark Millar lehet, hogy először Supercrooks kalandjait indítaná el.

Millar elejtette, hogy egy meg nem nevezett spanyol rendező már leszerződött a Supercrooks mozi verziójának rendezői posztjára, melynek forgatókönyve már elkészült.

Mark Millar arról is beszélt, hogy elkezdte írni a következő Kick-Ass képregényt, ami majd alapjául szolgál a Kick-Ass 2: Balls of the Wall filmnek. Továbbá arra is fény derült, hogy nehezen koncentrál magára Kick-Assre, ehelyett Hit Girl (Chloe Moretz) kerül a középpontba, ami azt eredményezte, hogy megszületett egy Hit Girl spin-off.

Nem világos, hogy Hit Girl kap-e saját filmet, vagy bele fogják építeni a Kick-Ass 2-be. A probléma az, hogy Chloe Moretz fölött nem áll meg az idő, és kinövi Hit Girl szerepét, ezért bukkantak elő azok a rajongói spekulációk, hogy új színésznőt keresnek a helyére, ami érdekes lenne, hiszen Chloe baromi tehetséges színésznő.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból